Контакти

Київ,  Чорновола 2

Tel. +38 (098) 185-88-88

Ми працюємо цілодобово, сім днів на тиждень! 

Салон “Secret Room” не надає сексуальних послуг.

Як часто ви влаштовуєте собі день гедонізму? Невелика екзистенціальна перепочинок, коли всі проблеми виходять за межі свідомості, а ви просто закриваєте очі і віддаєтеся задоволення? Настав час дізнатися, що приховує кращий еротичний масаж  у Львові в салоні представленому на сайті.
Зупиніть себе від втрати сил в повсякденному гонці. Зробіть перерву і повертайтеся в масажний салон, щоб зробити собі легке насолоду.

Які види послуг надає наш еротичний салон?

«Фараон» – це територія нескінченної насолоди, тому у вашому розпорядженні всі види масажних задоволень:
– неймовірний масаж тіла від однієї або двох дівчат,
– класична релаксація,
– еротичний тайський масаж,
– м’який масаж ніг.
Справжньому королю дається особливий гурман в цікавому і багатогранному VIP-масажі.
Хочете дізнатися всі секрети тактильної ласки і зачарувати свою улюблену своїми руками? Запишіться на наші курси, де вас навчать використовувати різні методики фантастичного боді масажу.
До речі, боді масаж Київ – відмінний подарунок для ваших друзів і коханих. Всі, хто цінує делікатні турботи, будуть раді отримати масаж в подарунок з сертифікатом.
Салон еротичного масажу «Фараон» – ласкаво просимо в рай.
Боді масаж – це отримання задоволення і розслаблення, без інтимної близькості. В елітних салонах існують певні правила поведінки клієнта. Якщо клієнт не дотримується всіх правил, то може виявитися в чорному списку, що назавжди закриє йому двері в певний салон.
Найчутливіші місця на тілі чоловіка – це соски, коліна, сідниці, внутрішня частина стегна, нижня частина живота, і інші індивідуальні місця. Масажистка використовує свої руки для стимуляції дотику. Завдяки цьому, клієнт розслабляється і отримує задоволення від дотиків.
Часто боді масаж асоціюється з інтимом, деякі клієнти припускають, що за додаткову плату отримають сексуальні послуги, але Боді масаж – це не інтим, це інший вид отримання задоволення. Він теж дуже приємний і можливо екзотичний.
Боді масаж будинку, з коханою дівчиною безсумнівно веде до інтимних стосунків, але в салоні вас зустрінуть професіонали своєї справи, які вміють зробити приємність рухами і дотиками.
Масаж виконує оголена масажистка, при бажанні клієнта, це можуть бути кілька масажисток відразу. Клієнт також повинен бути повністю оголений. Масаж виконується дотиками рук, сідниць, грудьми і іншими частинами оголеного тіла.
Боді масаж – це відвідини не інтимного салону, тут немає інтиму, незважаючи на те, що клієнт досягає найвищої точки насолоди.
Тут тиха музика, приємна атмосфера, приглушене світло і пахощі аромаламп. Клієнт дивиться на оголену красуню, яка збудливими рухами стосується його тіла.
Клієнт дивиться на дівчину, на рух її тіла, рук, грудей. Деякі види еротичного масажу включають такі послуги як легке покусування, поцілунки, дотик мовою по тілу, при цьому не зачіпаючи інтимну зону.
У всі види еротичного масажу входить класичний розслабляючий масаж на все тіло. При цьому відбувається розслаблення тілом по тілу з закінченням, але без інтиму.
Залежно від виду масажу, можливо отримати два закінчення або будь-які додаткові послуги, що не включають секс.